Pohditko esimerkiksi, saisiko maaomaisuutta jalostettua vaikkapa kaavoittamalla se asuinkäyttöön? – Maankäytön asiantuntijoillamme on kokemusta inspiroivien ja kestävän kehityksen mukaisten asuinympäristöjen suunnittelusta.

Onko käsissäsi toimistorakennus, jonka tilat eivät tunnu käyvän kaupaksi ja haluaisit selvittää, miten sitä voisi kehittää? Tai pitäisikö vanha kauppakeskus korvata uudella, paremmalla, kenties lisätä muutama asuintorni päälle? – Rakennussuunnitteluun erikoistuneet arkkitehtimme auttavat sinua hahmottamaan tontin ja rakennuksen potentiaalin, olipa kyse kiinteistökehityksestä tai uuden pääkonttorin rakentamisesta.

Suunnittelemme tiloja joka lähtöön. Mieluusti projektin alkumetreiltä lähtien. Meitä on Suomessa ja Ruotsissa yhteensä lähes 600, ja osaamisellamme taklataan kaikki maankäytön, kaupunkisuunnittelun ja arkkitehtuurin toimeksiannot. Ja enemmänkin. Alla on listattu joitain osaamisalueitamme, lisää sisältöä löydät linkkien takaa.

Jäikö jotain puuttumaan? Pistäpä viestiä, niin katsotaan, kuinka voimme vastata suunnittelutarpeisiisi parhaalla tavalla.