Etsimme monipuolista arkkitehtia kasvavaan joukkoomme. Kasvamme vauhdilla ja meillä on paikka auki innostuneelle ja oppimishaluiselle arkkitehdille. Pääset työskentelemään kokeneiden suunnittelijoiden aisaparina monipuolisissa hankkeissa pääkaupunkiseudulla.

Meitä on 25 hengen porukka Helsingin Kampissa ja olemme osa ruotsalaista Tengbom arkkitehtitoimistoa. Helsingin toimisto on erikoitunut erityisesti toimitila- ja korjausrakentamishankkeisiin, mutta suunnittelupöydällä on myös useita kaavahankkeita ja enenevässä määrin asuntosuunnittelua.

Tengbom-ryhmän sisältä löytyy suuri määrä erikoisosaamista historiallisten rakennusten kunnostuksesta sairaalasuunnitteluun ja ravintolasisustuksiin. Yhteistyö ryhmän kanssa antaakin tulevaisuudessa mahdollisuuksia työskentelyyn myös kansainvälisissä hankkeissa.

Hae meille, jos

  • Sinulla on muutaman vuoden kokemus arkkitehtisuunnittelusta
  • Käytät sujuvasti yleisimpiä suunnitteluohjelmia kuten ArchiCAD
  • Osaat toimia erilaisissa tiimeissä monimuotoisessa työympäristössä
  • Pystyt työskentelemään suomeksi, englannin ja/tai ruotsin osaamisesta etua

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimitusjohtaja Susanna Sucksdorffilta, puh. 0505767700. Hakemuksen, cv:n ja portfolion voi lähettää osoitteeseen: susanna.sucksdorff@tengbom.fi

Tengbom on yksi Pohjoismaiden johtavista arkkitehtitoimistoista. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta parempi paikka elää. Teemme tämän suunnittelemalla ajatonta, ihmisläheistä ja inspiroivaa ympäristöä tuleville sukupolville. Meitä on yli 500 ja työskentelemme yhdessä yhteensä viidessätoista toimistossa Ruotsissa ja Suomessa. Helsingin toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa.