Etsimme monipuolista arkkitehtia kasvavaan suunnittelutiimiimme. Suurten hankkeiden lisäksi meillä on kasvava määrä pienempiä projekteja, jotka tarvitsevat innostunutta vetäjää. Jos organisointi ja viestintä ovat lähellä sydäntäsi ja haluat saattaa asiat loppuun saakka, saatat olla etsimämme henkilö. Samalla pääset kehittymään projektijohtajana kohti suurempia hankkeita.


Olemme erikoistuneet erityisesti toimitila- ja korjausrakentamishankkeisiin, mutta suunnittelupöydällä on myös useita maankäytön- ja asuntosuunnittelun hankkeita. Tiimimme on osaava ja kansainvälinen ja meillä on hyvä yhteishenki. Yhteistyö Tengbom-ryhmän kanssa antaa tulevaisuudessa mahdollisuuksia työskentelyyn myös kansainvälisissä hankkeissa.

Hae meille, jos

  • sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus arkkitehtina lupa- ja toteutusvaiheen suunnittelusta
  • olet sosiaalisesti kyvykäs ja osaat toimia asiakkaiden kanssa ja erilaisissa tiimeissä monimuotoisessa työympäristössä
  • käytät sujuvasti yleisimpiä suunnitteluohjelmia kuten ArchiCAD
  • osaat viestiä vähintään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielestä etua.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä suunnittelujohtaja Petrus Laaksoselta puh. 041 526 6537. Hakemuksen, cv:n ja portfolion voi lähettää osoitteeseen: susanna.sucksdorff@tengbom.fi

Tengbom on yksi Pohjoismaiden johtavista arkkitehtitoimistoista. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta parempi paikka elää. Teemme tämän suunnittelemalla ajatonta, ihmisläheistä ja inspiroivaa ympäristöä tuleville sukupolville. Meitä on jo noin 500 ja työskentelemme yhdessä yhteensä yhdessätoista toimistossa Ruotsissa ja Suomessa. Helsingin toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa.