Olemme innovatiivinen ja kansainvälinen yritys. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimimme. Olemme uteliaita tutustumaan – kuka sinä olet? Mitä osaamista voit tuoda joukkoomme? Miten voit auttaa meitä raivaamaan uusia polkuja tulevaisuuteen?

Tengbom on yksi Euroopan vanhimpia ja suurimpia arkkitehtitoimistoja; Ruotsin toimistoissa työskentelee lähes 600 ihmistä, Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Suomen toimistossamme noin 30. Yrityksemme aloitti toimintansa 1979. Ehkä tunnetkin meidät vanhalla nimellämme Eriksson Arkkitehdit Oy. Tengbom-perheeseen liityimme vuonna 2013 yrityskaupan myötä.

Meillä on parhaillaan käynnissä useita, keskenään erilaisia projekteja ympäri Suomea. Olemme monipuolisia, joku sanoisi kaikkiruokaisia. Meillä pääsee kiinni monenlaisiin tehtäviin, myös tekemään kilpailuja; tuorein palkintosija arkkitehtikilpailussa on syksyltä 2016. Tavoitteemme on löytää ja jalostaa rakennuksissa, kaupunginosissa ja alueissa piileviä mahdollisuuksia, ja rakentaa tulevaisuuden käyttäjille kaunista, ajatonta ja inspiroivaa elinympäristöä. Paikkoja, jossa kaupungin – ja ihmisten – sydän alkaa sykkiä kiivaammin.

Opiskelija, me tarvitsemme sinua!

Meitä on Helsingissä nyt jo 3o. Aloitamme viikon syömällä yhdessä aamiaista, iltapäivisin taistelemme harjanvarsilla. Me haluamme tunnistaa ja näyttää rakennuksissa, kaupunginosissa ja alueissa piileviä mahdollisuuksia, ja rakentaa tulevaisuuden käyttäjille kaunista, ajatonta ja inspiroivaa elinympäristöä. Tuoreimman arkkitehtikilpailun palkintosijan saimme viime syksynä Kiinasta. Me olemme myös mukavia ihmisiä. Toivomme että sinä olet taidoiltasi monipuolinen, itsenäinen ja puuhakas, ja innostut uusista ajatuksista. ArchiCad on sinulle jo tuttu työväline, ja puhut ainakin jotakin kieltä mielelläsi ja sujuvasti. Toivomme myös että ehtisit olla seurassamme 3-4 päivää viikossa.

Kerro itsestäsi! Lähetä CV ja portfolio. Kerro miksi tarvitsemme juuri sinua!