Tengbom on yksi Pohjoismaiden eturivin arkkitehtitoimistoista. Suunnittelemme ajatonta, ihmislähtöistä ja inspiroivaa ympäristöä tuleville sukupolville.

Olemme noin 30 hengen arkkitehtitoimisto Helsingin keskustassa, ja osa perinteikästä ruotsalaista Tengbom-konsernia. Tuomme projekteihin onnistumisen olosuhteet ennen kaikkea dialogilla: projektin koosta, budjetista ja paikkakunnasta riippumatta koemme tärkeäksi luoda parempaa ympäristöä yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Hyvä suunnittelu tuo aina hankkeelle lisäarvoa. Hyvä suunnittelu voi nostaa kohteen tasolle, jota ei edes osattu tavoitella.

Tengbom työllistää yhteensä noin 500 suunnittelualan ammattilaista 15 toimistossa. Isosta koosta on etua: porukkaamme mahtuu paitsi rautaista monen alan erikoisosaamista, myös paljon erilaisia näkemyksiä siitä, mitä on hyvä, kestävä arkkitehtuuri.

Sadan vuoden historia - katse tulevaisuudessa

Vaikka olemme ylpeitä toimistomme yli satavuotisesta historiasta, suuntaamme katseemme eteenpäin. Ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys on meille kaiken A ja O. Tengbomin tavoitteena on olla joka vuosi entistäkin säteilevämpi, inspiroivampi ja taitavampi toimisto, ja suunnitella rakennuksia ja ympäristöjä, joilla on merkitystä, nyt ja tulevaisuudessa. Me haluamme auttaa tekemään maailmasta paremman.

”Instead of reminiscing of past times, a modern architect should adopt a wider stance – investigating the needs of society now and in the future.”
– Ivar Tengbom (1878-1968)

atl logo
Olemme ATL:n yhteistyökumppani