Tapiolan Hohka

Aulatilan näyttävä muutos
Asiakas: LähiTapiola
Paikka: Espoo
Aika: 2021-2022
Laajuus: n. 970 m2
Projektityyppi: Sisustussuunnittelu

Espoon Tapiolassa Revontulenkujalla sijaitseva LähiTapiolan pääkonttori kaipasi uudistusta aulatiloihin. Tapiolan Hohkaksi nimetty, vuonna 2009 valmistunut, toimistotalo valmistautui vastaanottamaan uusia vuokralaisia ja sisääntulokerroksen piti palvella muitakin kuin LähiTapiolan vieraita ja työtekijöitä.

Tapiolan Hohka aulatila

Saimme tehtäväksi suunnitella perinteisen aulatilan muutos innovatiiviseksi ja joustavaksi työtilaksi, vanhaa kunnioittaen. Loimme ”tilan tilan sisälle”, ajankohtaisen ja kutsuvan aulan, jossa vieraatkin viihtyvät. Aulan valoisuus, ilmavuus ja arvokas ilme säilytettiin samalla kun tila sai kokonaan uuden ulkoasun. Pehmeämmät muodot ja lämminhenkiset materiaalit valittiin tuomaan aulan suoraviivaisiin tiloihin mukavuutta ja kotoisaa tunnelmaa.

Aulatilan uudistus sisälsi uuden neuvotteluhuonealueen, kahvion keittiöineen, break-out space ja co-working alueet sekä vastaanottotiskin. Osa co-working alueesta muuntautuu helposti break-out tilaksi suurempien tilaisuuksien aikana. Uusituista tiloista pääsevät nauttimaan talon vuokralaisten lisäksi nyt myös vierailijat.

Tapiolan Hohka aulatila

Tapiolan Hohka neuvotteluhuone

Kuvat: Kuvio Oy

Projektin työryhmä

Yhteyshenkilöt

Petrus Laaksonen suunnittelujohtaja 041 526 6537