TAKO on yksi World Festival of Interiors:n finalisteista

2018-07-09

Tukholma on vaikuttunut TAKOn aasialaisesta ruuasta ja sisustussuunnittelukonseptista. Voimmekin vihdoin paljastaa, että ravintola on yksi tämän vuoden INSIDE World Festival of Interiors:n finalisteista.

INSIDE on World Architecture Festivaalin (WAF) sisartapahtuma, jonka on omistettu sisustussuunnittelun ammattilaisten ja arkkitehtien juhlistamiselle. Tänä vuonna osallistujia oli ennätysmäärä, joten olemme erityisen iloisia pääsystä finaaliin. Tenbom on laatinut yhdessä Studio Oscar Liedgrenin kanssa vahvan ravintolakonseptin jollaista on harvoin nähty. Loimme yhdessä uniikin graafisen ja arkkitehtonisen miljöön, joka yhdistelee sosiaalista tunnelmaa itämaisiin elämyksiin.

Lue lisää TAKOsta portfoliostamme.

Tengbomin tiimi koostuu seuraavista sisustussuunnittelijoista: Josef Zetterman, Filip Svensson, Ninna Helena Söderström, Magnus Lindgren, Sandra Wall and Per Vestergaard. He esittelevät sisustusprojektin livepaneelille, joka koostuu kansainvälisesti tunnetuista, ympäri maailmaa tulevista tuomareista ja edustajista. WAF ja INSIDE järjestetään 28.-30. marraskuuta Amsterdamissa.

Katso täältä koko lista finalisteista.